Ticari İHA -1 İnsansız Hava Aracı Pilotluk Sertifika Programı

Açıklama

Ticari İHA 0-1 Dron (İnsansız Hava Aracı) Pilotluğu Sertifika Programına, insansız hava aracı konusunda tecrübe sahibi olmayan kişiler de dahil olmak üzere herkes katılabilir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Onaylı Ticari İHA Pilotu Eğitimlerimiz Teorik ve Uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir. İHA-0 Drone Ehliyeti ile ağırlığı 4kg'a kadar olan, İHA-1 Drone Ehliyeti ile 25 kg'a kadar cihazları kullanabilirsiniz. İHA-0 Kategorisi Eğitimleri 12 Saat, İHA1 Kategorisi Eğitimleri 36 saat olarak uygulanmakta olup eğitim sonunda ek olarak 6 Saatlik uygulama eğitimi gerçekleştirilmektedir. Eğitimin sonunda gerçekleştirilecek sınavda başarılı olan katılımcılarımız drone ehliyeti ve OTÜSEM Katılım Belgesi alacaklardır. Eğitimlerimiz tarihinden en geç bir gün öncesine kadar kesin kayıt işlemleri devam etmektedir. Drone Pilotluğu Sertifika Programında %100 devam zorunluluğu bulunmaktadır..

Eğitim Tarihi : 28 Mayıs - 5 Haziran 2022
Eğitim Süresi : 32 Saat (Haftada 16 Saat, Toplam 2 hafta)
Eğitim Zamanı : 28-29 Mayıs / 4-5 Haziran 2022 (10:00-18:00)
Eğitim Yeri : Üniversite Derslikleri (Yüz Yüze)
Eğitim Ücreti : 1.100,00 TL (KDV Dahil)
Ödeme Bilgileri : OSTİM Teknik Üniversitesi İktisadi İşletmesi
Akbank OSTİM Sanayi Sitesi Şb. Iban: TR52 0004 6006 0388 8000 1728 51 - Eft / Havale Yapabilirsiniz. Axess ve Maximum kredi kartlarıyla WEB sayfamız üzerinden 2 taksit olarak ödeme imkanı bulunmaktadır.

Başvuru İşlemi ve Gerekli Evraklar; • Vesikalık Fotoğraf • B Sınıfı Sürücü Olur Sağlık Raporu • Nüfus Cüzdan Fotokopisi

Süreç ve Kazanım
  • Eğitim sonunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan İHA1 sertifikası ve kimlik kartı almaya hak kazanacaktır. Katılımcılar 25 kiloya kadar insansız hava aracı kullanma yeterliliğine sahip olacaktır.

Kim almalı ?
  • İnsansız hava aracı konusunda tecrübe sahibi olmayan kişiler de dahil olmak üzere, drone konusunda mekanik, elektronik ve yazılım alanında çalışan herkes katılabilir.

Eğitim Müfredatı

• Toplamda: 0 Ders